Lodi is mobiel!

Lodi Planting Algemeen 1 Comment

1 april is normaal de dag van flauwe grappen, maar voor mij was het mijn eerste werkdag. Een dag vol nieuwtjes. Van IKKI (lees: USG) heb ik een bedrijfswagen  (Peugeot 307 voor de geïnteresseerden) en een laptop (een Dell voor de geïnteresseerden) gekregen. Later op de dag, mijn eerste werkdag duurde namelijk maar 40 minuten, heb ik mezelf getrakteerd op een GPS en een I-phone. Zowel de I-phone als een GPS zal ik voor het werk veelvoudig moeten gaan gebruiken met al die IKKI-borrels “in the middle of nowhere” maar waar toch verslagen vandaan moeten komen. Natuurlijk zijn het voor mij ook speeltjes en een bewijs dat ik oprecht geïnteresseerd ben in technologie – ook al loop ik wat achter 🙂 Iemand nog suggesties voor leuke of must-have applicaties?

Comments 1

 1. Momenteel mijn favoriete applicaties:

  Linkedin
  Twitterific
  Translatepro
  AroundMe

  De ene al iets interessante als de andere.

  Grtz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *