Mind Reading: simple tricks

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Via Amazon heb ik het boek: “mind reading: the simple tricks” bij mij thuis ontvangen. Het is een dun boekje dat 18 ‘simpele’ mind reading truuks omvat. Elke truuk wordt een aantal eigenschappen toegewezen als moeilijkheidsgraad, de graad waarin je betrapt kunt worden (U geloofde toch niet dat ‘mind reading’ echt kon?) en de impact die het kan hebben. Inmiddels ben ik al 1 truukje meester. Het is een truukje waar geen enkele voorbereiding voor nodig is en daarom vind ik hem zo leuk! Pas maar op want ik raad meteen aan welke kleur je denkt. Rood? Zie je wel! Verder ben ik bezig om een tweede truuk aan te passen, zodat deze ook in het Nederlands moet lukken. Alle anderen wil ik ook minstens 1 keer hebben gedaan, maar zoals gezegd vergt dit wat meer voorbereiding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *