Nieuwe lay-out op komst

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

Beste lezer –

Ik wil mijn blog meer interactief maken en voorzien van de nieuwste snufjes en hiervoor doe ik beroep op jullie. Wat zouden jullie graag terug zien? Wat mag anders?

Ikzelf heb ook een aantal ideeen dat ik graag wil uitproberen. Een daarvan is een tagcloud op basis van een “typetje” en hiervoor ben ik momenteel alle blogposts aan ‘retaggen’. Een andere idee is een twitter update. Graag zou ik ook een delicious icoontje toevoegen aan mijn blog, maar ben er nog niet helemaal uit hoe dit moet. Tegelijkertijd wil ik mijn blog ook opfleuren met foto’s en/of video’s.

Om een lang verhaal kort te maken. De komende dagen (weken) zul je me zien knutselen aan de lay-out. Kijk dus niet vreemd op wanneer de site er niet meer hetzelfde uit ziet. Uiteindelijk blijven de teksten hetzelfde en daar gaat het toch om?!

– getekend uw huisschrijver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *