Oost West Thuis Best

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Het spreekwoord luidt “Oost West Thuis Best” en na een helse rit vol met vertragingen, aangepaste reisschema’s en mijn mama die me stond op te wachten ben ik na 7,5 maanden weer thuis. Het eerste gevoel dat mij overrompelt is vreemheid: de mensen spreken een vreemde taal, iedereen rijdt, loopt, fietst aan de verkeerde kant, al mijn spullen liggen op zolder en de meubels in mijn kamer zijn anders ingericht, het is hier koud (van 38 naar 5 graden Celsius), stopcontacten met vreemde stekkers en daarnaast voelt het alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Goed wetende dat ook hier veel is gebeurd: mensen zijn bevallen, gaan samenwonen, getrouwd (gaan trouwen), huizen gekocht, van werk veranderd, afgestudeerd, vakanties, nieuwe relaties en nog zoveel meer, maar ook dat voelt vreemd. Vreemd omdat dat wordt gedefinieerd als het echte leven en terwijl ik het gevoel het echt te leven toen ik tweemaal uit een vliegtuig ben gesprongen, om maar een voorbeeld te noemen. Begrijp me niet verkeerd vreemd -en blijheid gaan hand-in-hand, want ‘oh my god’ wat ben ik blij om weer thuis te zijn, in een normaal bed te slapen en iedereen die me lief heeft om me heen te hebben. Daarom bedank ik jullie allemaal om mij te volgen via lodi.be, jullie support tijdens de moeilijkere momenten, jullie reacties, fotocomments op Facebook, jullie telefoontjes, sms-jes en emails; kortom jullie vriendschap die te zijner tijd met een drankje en/of hapje wordt bezegend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *