Reclames die wel leuk zijn!

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 0 Comments

Ik vind reclames in principe stront vervelend, maar af en toe zit er één tussen die het de moeite waard is om te bekijken! Bijvoorbeeld de virale campagne van Tipp- Ex. Dit reclamebureau heeft geweldig gebruik gemaakt van de nieuwe verdeel mogelijkheden, namelijk sociale media!

Een ander voorbeeld waar ik vandaag op botste is het filmpje van de site: opvoedingstelefoon.be.

Ook dit vind ik een geniale actie en wel om 2 redenen. Ten eerste is het een sluitend voorbeeld. Welke ouder heeft nog nooit last gehad van zijn / haar kind tijdens het winkelen (al dan niet in een winkelcentrum). Doordat het verhaal zich afspeelt in een winkelcentrum zullen er vele punten van herkenningen zijn en mogelijks de doelgroep worden aangesproken. Ten tweede vind ik het superslim van de makers om de reacties te filmen en op het internet te plaatsen. Op deze manier krijg je wederom het virale effect en worden de toepassingen van sociale media toegepast!

Wie van jullie kent nog andere voorbeelden van leuke reclame campagnes waarbij er gebruik wordt gemaakt van sociale media? Laat het me weten in de comments. Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *