Round-Up #1 van mijn doelstellingen

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

Het is tijd voor een eerste round-up van mijn doelstellingen. Ben ik op de goede weg of heb ik lopen slabakken?

Doelstelling 1: 3 maanden buitenland

Januari staat onder meer bekend als de maand van goede voornemens, maar ook omwille van de vroegboekacties. Wanneer je in januari een vliegtuigticket boekt verzeker je jouw plekje tegen een zeer voordelig tarief op het vliegtuig naar de plek van jouw bestemming.  Daarom heb ik meteen de koe bij de horens genomen en twee maanden (oktober en november) geboekt voor Thailand. De idee is om 1 maand Muay Thai te gaan doen, de andere maand te gaan reizen en tussendoor ervaren hoe het is om te werken en te reizen tegelijkertijd. Voor de andere maand in het buitenland heb ik nog geen plannen. I accept all invites.

Doelstelling 2: sporten voor een ‘six pack’

Op een kleine maand tijd ben ik helemaal fan geworden van Crossfit. Voor zij die niet weten wat crossfit is, raad ik onderstaand filmpje aan. Het komt er op neer dat je elke keer al je spieren traint middels je eigen gewicht. De eerste weken doen fysiek pijn, maar nadien overheerst het groepsgevoel en de unieke trainingen. Je doet geen enkele dag dezelfde training.

Ik train nu ongeveer drie keer in de week en al deze sportmomenten blijf ik delen op Facebook. De reacties die ik op elke update weer krijg, werken namelijk zeer motiverend en zo wil ik mijn 150 voor 2015 halen.

Doelstelling 3: financiële vrijheid

Het sporten is grotendeels routine geworden. Mijn ‘grote’ vakantie is betaald en vastgelegd. Nu wordt het tijd om meer focus en energie te leggen op het financieel onfhankelijk worden. Hier is nog (veel) werk aan. Ik heb tal van plannen om hierin te slagen en heb ook al een aantal stappen ondernomen om deze te verwezenlijken. Het vraagt echter tijd om spot-on resultaten te zien en dat mag ik dus niet verwachten. In tussentijd blijf ik hard voort werken en dan komt alles goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *