Round Up #2 van mijn doelstellingen

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 1 Comment

In het begin van het jaar heb ik mezelf 3 doelen gesteld. Na de eerste round up is het nu tijd voor een tweede round up. Het jaar is immers alweer halverwege.  

Doelstelling 1: 3 maanden buitenland

In tussentijd ben ik reeds een aantal weekendjes weggeweest (bvb. Noord-Frankrijk met de vrienden van de hogeschool), heb ik ook nog een aantal concrete weekenden te goed (bvb. Pukkelpop en het hockeytoernooi in Hulst) en wil ik dit jaar nog een aantal mensen ontmoeten!

Daarnaast staat zoals jullie weten Thailand gepland voor de maanden oktober en november. Nu hebben er zich recent een aantal ontwikkelingen voorgedaan waardoor mijn trip naar Thailand onder druk is komen te staan. Hoewel het een negatieve ervaring is heeft het mogelijk wel positieve uitkomsten. De kans bestaat nu dat ik voor een langere periode ga rondreizen door Azië. Het leven in Azië is immers goedkoper dan hier in België of Nederland. I’ll keep you posted!

Moesten jullie nog leuke ideeën of suggesties hebben dan mogen jullie die altijd hieronder als comment nalaten! 😉

Doelstelling 2: sporten voor een ‘six pack’

Het sporten voor een six pack gaat goed. Neen, ik heb nog geen six pack maar qua 150 sportmomenten loop ik precies op schema (de helft gepasseerd). Dit betekent dat ik nog steeds 3 keer per week sport (CrossFit) en daar voel ik me goed bij. Wel heb ik geleerd dat je nog zoveel kunt sporten als je wilt, maar voor een six pack zul je ook op je eten moeten letten.

Dat vraagt om nieuwe gewoonten. Daarom heb ik vorige maand (juni) meegedaan aan de CrossFit Summer Challenge waarbij je werd uitgedaagd om op een aantal dingen te letten. Zo moest je letten op je slaap (8 uur per nacht), water drinken (2-4 liter per dag), omega 3, mobiliteit oefeningen, relax oefeningen, vitamine D, alcohol vermijden en natuurlijk sporten.

De grootste factor van de Challenge was echter het eten. Bij CrossFit zijn ze fan van Paleo. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk koolhydraat arm en suikervrij eet. Dus geen brood, pasta, alcohol en zoetigheden. Hoewel het me niet altijd lukt om Paleo te eten heb ik niet de idee dat ik iets mis. Nu de challenge is afgelopen  ga ik zeker Paleo blijven eten. Al zal ik af en toe ook een lekker pak frieten gaan eten! 🙂

Doelstelling 3: financiële vrijheid

Het creëren van financiële vrijheid gaat niet over één dag ijs. De tegenslag die ik bij mijn eerste doelstelling reeds aanhaalde heeft hier ook invloed op. Niettemin heb ik sinds de vorige round up gewerkt aan een aantal nieuwe online projecten. Een voorbeeld van zo’n project is hrdirectory.eu. Dit wordt een overzicht van alle HR bedrijven uit België en Nederland waarbij deze bedrijven op meerdere manieren extra zichtbaarheid kunnen claimen.

Heb je zelf een leuk (online) project waarbij je mijn hulp kunt gebruiken? Neem dan zeker contact met me op!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *