Surfers Paradise – Brisbane – Noosa Heads

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Via Surfers Paradise (zie vorige blogposts) en 2 nachten in het rustige, maar de snelst groeiende stad ter wereld, Brisbane kwam ik in de luxe van Noosa (Heads) terecht. Bestaat er luxe in een backpackersleven? Jazeker! In Nieuw-Zeeland heb ik John ontmoet. Een jongeman, afgestudeerd als tandarts, en momenteel werkzaam en woonachtig in luxueus vankantiepark in Noosa. Ideaal want ik kon een aantal dagen bij John en zijn vriendin Sarah, in de vorm van een moederfiguur (goed bedoeld!), “parasieteren”. Met mijn eigen slaapkamer en douche, vers gekookte maaltijden, “lawn Bowl”, zwembaden en tennisvelden (meervoud) kon ik vast aan het thuisgevoel wennen. Het was eveneens een ideale voorbereiding voor mijn driedaagse kano-trip. Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *