TEDx Brussel 2010: 5 TED-momenten

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 1 Comment

Ik vind het zo vreemd dat pas ruim een week na dato er een blog verschijnt over TEDx in Brussel. Gisteren verscheen er op Frankwatching volgende blog: TEDx Brussel 2010: 5 TED-momenten. Grappig dat er op een Nederlandse site een artikel wordt gepost door een Belg van een Belgisch evenement, maar tegelijkertijd ben ik ontzettend blij dat nu iets meer weet over het evenement. Ik had last minute de mogelijkheid om erbij te zijn, maar ik kon mijn gemaakte afspraken niet meer verzetten. Veel spijt heb ik daarvan! Goed, wie heeft er nog een andere blog geschreven over TEDx Brussel? Of is er iemand die me misschien aan videomateriaal van de beste presentaties kan bezorgen?


Comments 1

  1. Pingback: De speeches van Tedx Brussel online - Lodi Planting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *