Thuiswerker: kantoren verdwijnen niet

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Thuiswerker: kantoren verdwijnen niet is een interessant artikel met de discussie die waait over Het Nieuwe Werken. Ik geloof zeker dat kantoren in zijn historische vorm zullen blijven bestaan. Maar ik denk wel dat flexplekken (al dan niet thuis) een booming business is/wordt. Als ik mijn netwerk kijk dan zie ik veel mensen naar Seats 2 Meat gaan in Utrecht. Dit is typisch zo’n ontmoetingsplaats. Wat je daar merkt is, dat directe collega’s worden vervangen door kruisbestuivingen van werknemers, freelancers die voor verschillende organisaties werken. Hierdoor vervalt het missen-van-collega’s syndroom. En in Antwerpen (waar ik woon) gaat in januari Burooz van start met hetzelfde concept als Seats 2 Meat. Booming!

Tegelijkertijd staat er op dezelfde site managersonline.nl een artikel met volgende titel:  Het Nieuwe Werken zet verhoudingen op kantorenmarkt op scherp. Dit versterkt alleen maar de optiek die ik over Het Nieuwe Werken heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *