Toekomst verzekert in 4 maanden?

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

De oplettende lezer zal het niet ontgaan zijn dat ik zeker tot 15 april 2008 in België zal zijn in plaats van “het vertrekken in eind december 2007”. Dit heeft alles te maken met mijn veelbelovende bovenstaande blogtitel. Deze is ontstaan door het samenbrengen van twee externe omstandigheden (1) de relatie tussen Hewlett-Packard (HP) en Alexander Mann Solutions (AMS) en (2) de situatie op kantoor gecoördineerd door een aantal onderhandelingstechnieken en goede referenties.

1. De relatie tussen Hewlett-Packard (HP) en Alexander Mann Solutions (AMS) houdt in dat na een samenwerking van drie jaar beide partijen een aantal maanden geleden hebben besloten om als goed partners uit elkaar te gaan als het contract op eind maart 2008 eindigt.

2. De situatie op kantoor houdt in dat van de drie HP Benelux medewerkers er geen enkel meer werkzaam zou zijn tijdens de transitie die eind januari 2008 start.

Doordat AMS enerzijds een transitie op poten heeft gezet en anderzijds één collega eind januari bevalt en de ander reeds voor een andere account werkt zou dit betekenen dat enkel ik nog voor HP Benelux kon werken. Genoemde situatie bracht mij enerzijds in een sterke onderhandelingspositie en anderzijds voor een enorme uitdaging: ik kan mij tenslotte bewijzen in een leerrijke en verantwoordelijke omgeving met het oog op een wereldwijde transitie en tegelijkertijd kan ik er financieel beter van worden evenals positieve referenties en misschien werk in Australië.
Uiteindelijk ben ik gezwicht voor de professionele druk die deze kans met zich meeneemt en durf ik met fierheid te zeggen dat mijn verblijf in het Belgische met een viertal maanden wordt verlengd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *