Toyota betaalt 500 dollar per tweet over Toyota

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Hoeveel meer onzin tweets zouden er per dag bijkomen als grote multinationals twitteraars gaan betalen om te tweeten? En dat is wat ik me afvroeg toen ik Toyota betaalt 500 dollar per tweet over Toyota las. Tegelijkertijd vroeg ik me af of ik me daarmee in zou laten. 500 dollar voor één tweet is erg veel geld, maar je tweets verpersoonlijken je persoonlijkheid. Ben jij Toyota genoeg om je hiermee in te laten of opteer je voor je authentieke zelf? Mijn beslissing staat echter vast na het lezen van dit bericht Helft twitter gebruikers leest niet of nauwlijks andere tweets [grafiek]. Jij nu ook, zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *