Weekendje Keulen: welness lacht

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Ik heb goed geprofiteerd van het lange weekend. Nadat ik Koninginnenacht en Koninginnedag in Amsterdam heb gevierd en op 1 mei een zeer rustig aan heb gedaan was ik klaar voor het tweede deel van het weekend: Keulen.

Eenmaal ingecheckt in het ‘poepchique’ Dorint hotel was het tijd om te gaan shoppen. Gedurende de hele namiddag hebben we de binnenstad onveilig gemaakt door met tas na tas de winkel buiten te komen. Tussendoor een terassje en verder vooral genieten van het mooie weer. Het koele was dat sommige winkels tot middernacht open waren. Natuurlijk zijn we niet zolang door gegaan. Nadat we uitgewinkeld waren gingen we terug naar het hotel, waar we in de luxeuse kelder (welness centrum) gebruik hebben gemaakt van het zwembad, het bubbelbad en het Turks zwembad. Heerlijk!
Na deze deugddoenerij was het tijd voor een hapje eten. Na het wikken en wegen van verschillende restaurantjes hebben we gekozen voor een Mexicaanse Cocktailbar/eetcafé. Een bijzonder combinatie maar lekker! Zowel de cocktail als het eten zelf! Uiteindelijk zijn we na het eten met de taxi terug naar het hotel gereden, waarna we zijn gaan slapen.

Zondag stond in het teken van rustig opstaan en ontbijten. Het ontbijt bestond uit een enorme uitgebreide keuze aan verschillende mogelijkheden. Gaande van hartig tot zoet en van granen tot croissants. Voeg daar de verschillende fruitsappen aan toe en je eet je buikje meer dan rond. Na het ontbijt te hebben verorberd schoten we nog even de stad in om de Dom toren te bezoeken, waarna we wederom terug naar het hotel gingen om aan onze welness kuur te beginnen. Pure verwennerij en zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *