Windows XP voor Dummies: blijkbaar ben ik toch niet zo dom

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ik ben dol op de Dummies boeken omdat zij vaak op een simpele manier uitleg geven over een bepaald onderwerp. Na ruim drie weken heb ik op een toegepaste manier de ruim 400 pagina dikke “Windows voor Dummies” uit. Dit boek neemt je mee in de wondere (ahum) wereld van Windows. Met delen als: dingen waarvan iedereen denkt dat je ze al weet, werken met programma’s en bestanden, dingen gedaan krijgen op het internet, Windows XP aanpassen en upgraden, muziek, films, herinneringen (en ook foto’s) en help! was ik van de meeste dingen al op de hoogte. Ik kon met andere woorden al aardig werken met Windows XP. Niettemin heb ik ook een aantal nieuwe dingen geleerd gaande van “short key cuts” naar het maken van back-ups en/of systeemherstel. Het is misschien belachelijk om dit boek te lezen, maar ik ben toch heel blij dat ik het heb gedaan. Nu hoef ik minder onzeker te zijn over mijn XP kennis en ben ik klaar voor mijn volgende stap: Office 2003. There I Go!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *