Life Goals

Life goals zijn noodzakelijk om een succesvol leven te leiden.

Hey jij daar, zeg eens eerlijk: jij wil toch ook een succesvol leven? Natuurlijk wil je dat. Anders had je al weg geklikt. Maar wat is een succesvol leven? Wat zijn life goals? En hoe gaan life goals je helpen?

Life goals omvatten jouw persoonlijke levensdoelen. Ze vertellen iets over hoe jij in het leven wil staan, ze geven richting aan jouw leven en definiëren wat een succesvol leven voor jou betekent. Life goals zijn lange termijn doelen en het onderscheidend vermogen tussen succesvolle en minder succesvolle mensen.

Daarom is het bepalen van jouw life goals erg belangrijk. Maar hoe achterhaal je jouw life goals? En hoe laat je jouw life goals onderdeel zijn van je leven? En bovenal hoe zorg je er voor dat je jouw life goals behaald?

Helaas heb ik de waarheid niet in pacht. Ik ben slechts een enthousiasteling die het zijn persoonlijke queeste heeft gemaakt om te een succesvol leven te leiden. Alles wat ik hierover leer deel ik graag met jou.

Ben jij klaar voor een succesvol leven?

Extra informatie (Customer Success Manager)

Iedereen bepaalt zelf wat zijn of haar life goal is. Zo wilde ik in mijn ‘twenties’ de wereld rondreizen als Digital Nomad.