Getting Things Done

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

De laatste tijd (lees: half jaar) ben ik me aan het verdiepen in GTD. GTD staat voor Getting Things Done en laat mensen meer doen in meer tijd. Tenminste als je ze goed uitvoert. Hiervoor bestaan een aantal zeer leuke websites zowel in het Nederlands als in het Engels

Om goed op de hoogte te blijven en goed te kunnen oefenen met een aantal van de voorgestelde technieken volg ik een groot aantal websites via mijn RSS feedreader van Google. Erg handig om met de nieuwste blogs bij te blijven. Voor zij die niet weten wat RSS is; zeg ik welkom in 2010!

Behalve de echte GTD websites heb ik ook een aantal boeken in mijn bezit. Een aantal gelezen en nog een aantal te lezen. U zult begrijpen dat er weldra recensies zullen verschijnen van deze boeken met daarin de voor mij interessantste ‘hacks’. Ik zal daarom beginnen met het boek “Slaap je slim” van Guus Pijpers. 

Moest één van jullie echter ook een goede TIP hebben aarzel dan niet deze in de comments te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *