Time we use

Hoe gebruik jij jouw tijd?

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 8 Comments

De laatste tijd bots ik steeds vaker op afbeelding, quote’s enzovoort die met tijd in de breedste zin van het woord te maken hebben. Zo kwam ik deze ook tegen. Mijn inziens zegt bovenstaande afbeelding veel. Uiteraard ben ik benieuwd hoe jij jouw tijd gebruikt? Laat jouw reactie na! 

Comments 8

 1. Voor de middag behoorlijk effectief. Daar ga ik redelijk ok om met mijn tijd. Na de middag zou ik beter alleen nog maar sociale relaties onderhouden. Misschien mooi experiment voor de komende maanden. Alleen nog werken uit het lijstje in de voormiddag.

  En ja je bent enthousiast over wat je het meest te leren hebt.

  En jij Lodi?

  1. Post
   Author

   Als je in een halve dag al je werk kunt doen, dan ben je goed bezig. Beetje 4-Hour Work Week idee, maar dan 4 uur per dag! 😉

   Dat is ook mijn streven. Gelukkig komen we steeds dichter bij dit principe. Bij mij is dat niet zo afgemeten als in voormiddagen dit en namiddagen dat. Ik doe gewoon elke dag wat ik het leukste vind en hopelijk binnenkort van alle plekken in de wereld te beginnen met 2 maanden Thailand (oktober/november). Iets om naar uit te kijken!

 2. Vroeger dacht ik dat niksen betekende ” tijd verliezen”. Nu noem ik het “lekker niksen” en werkt het ofwel rustgevend ofwel inspirerend . Ik ben zo blij dat ik nu vooral leuke dingen doe… En tijd is en blijft relatief hé … den ene minuut duurt langer dan den andere… Eigenlijk is het tijdsbeleving 😉 And I love it!!!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *