You have to work for your own dreams

Het behalen van je doelen is niet simpel. Je zult moeten werken (en soms heel hard) om te bereiken wat je wilt bereiken. Echter soms vergeten we dat de reis net zo mooi kan zijn als de bestemming.

Het maakt nu niet of het gaat over afvallen met sporten, het creëren van financiële vrijheid of letterlijk de wereld zien. Het gevoel dat je ergens voor aan het gaan bent is een geweldig gevoel. Een gevoel dat alleen mensen kennen die ook ergens voor aan het gaan zijn.

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn. Het behalen van jouw bestemming valt of staat het met jou. Dat maakt dat alles op jouw schouders rust. Het zijn jouw dromen. Anderen kunnen deze niet voor jou realiseren. Natuurlijk kunnen anderen je helpen, maar zij zullen nooit dezelfde drive (kunnen) voelen zoals jij die hebt. Daarom vind ik onderstaande afbeelding, inclusief tekst, zo krachtig!

You have to work for your own dreams

Ik hoop dat jullie mooie bestemmingen alsook de reis er naar toe in het verschiet hebben. Als je deze wilt delen, dan mag je deze altijd als een comment nalaten en wellicht kan ik je helpen. Ik ben heel benieuwd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.