Doe jij elke dag wat je het liefste doet- (www.LodiPlanting.com)

Wat zou jij doen als je een miljoen belastingvrij ter beschikking had? En wat zou je doen als je te horen krijgt dat je nog één maand te leven hebt? Antwoorden op dergelijke vragen leren je nadenken over datgene wat jij echt belangrijk vindt. Het leert je eveneens dat tijd de enige kostbare factor in het leven is.

Excuses zijn er altijd.

Er zijn altijd excuses te bedenken om iets niet te doen. Maar waarom wachten op een speciaal moment? Ik heb nooit begrepen waarom iemand eerst een bijna doodervaring moet hebben of moet afzien met een slepende ziekte voordat ze hun leven beginnen leven? Je leeft maar één keer dus je kunt er maar het beste van maken! En neen, je hoeft hiervoor je zekerheden niet (altijd) op zij te gooien.

Bewust gaan handelen!

Het is tijd om bewust na te gaan denken en te handelen over datgene wat jou drijft in het leven. Wat maakt jou gelukkig?  Wat zijn jouw passies en talenten? Waar kom jij ‘s morgenvroeg je bed voor uit? Wat doe jij het liefste? Wat staat er op jouw bucketlist? Waar sta je voor? En stel dat geld ondergeschikt wordt? Wat zou je als eerste gaan doen?

Wat betekent dat voor mij?

Ik doe elke dag datgene wat ik het liefste doe. In praktijk betekent dit voor mij dat ik reizen en werken combineer zonder financiële zorgen. En neen, ik ben geen miljonair! Toch geloof ik dat vrijwel iedereen (uiteindelijk) geld kan verdienen met datgene wat je het liefste doet en waar je het goed in bent.

Word ook gelukkig!

Doen waar je goed in bent (en daar erkenning in krijgen) maakt je gelukkig. De wereld is gebaat bij gelukkige mensen. Daarom leg ik je graag uit hoe je geld kunt verdienen met datgene wat je het liefste doet en hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Wellicht dat het jou inspireert of helpt om te doen wat je het liefste doet. Alles begint met het zetten van die eerste stap en een beetje inspiratie.

Heb vertrouwen!

Vertrouwen hebben in een goede afloop is een belangrijk factor. Jouw overtuigingen spelen hierbij een belangrijke rol. Gelukkig is het geen wedstrijd. Je bepaalt je eigen tempo, je eigen route en je eigen doelen. Gelukkig worden gaat ook niet vanzelf. De reis kent pieken en dalen, maar het is de moeite waard om de reis samen te maken. Samen weten we immers meer dan alleen. Doe je met me mee?

Al je vragen, opmerkingen en feedback zijn hieronder welkom. Je kan me ook mailen (hallo at lodiplanting.com). Ik reageer zoals altijd persoonlijk op elke e-mail.

 

[x_prompt type=”left” title=”Een betere freelancer worden?” message=” Ontvang elke week praktische tips over hoe jij een betere freelancer wordt. Deze tips krijg je automatisch en als eerste in je inbox.” button_text=”Word een betere freelancer!” button_icon=”toggle-on” href=” http://eepurl.com/_mpGz” target=”blank”]

[x_author title=”Over Lodi Planting”]
[x_recent_posts type=”post” count=”3″ orientation=”horizontal”]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.