Online werken en meer verdienen (www.lodiplanting.com)

Online werken en meer verdienen. Heb je de ambitie om een online business te starten? Wil je ook als digital nomad de wereld rondreizen terwijl je geld verdient? Ga na of je het juiste profiel hebt en start vandaag nog!

Online werken

Als digital nomad reis ik de wereld rond terwijl ik elke dag ongeveer 4 uur werk. Dit kan ik omdat mijn business zich online bevindt. Het internet is andere woorden mijn belangrijkste bron. Zonder internet ben ik technisch werkloos en kan ik niet langer mijn droom nastreven.

Het internet is overal

Het internet speelt dus een cruciale factor. Gelukkig bestaat er tegenwoordig overal wifi. Zo kon ik zelfs in de Gobi woestijn (Mongolië) mijn je e-mails controleren, een blog schrijven of een Skype gesprek voeren met een (potentiële) klant. Hoewel we nu niet beter weten is dit niet altijd zo geweest.

Werk aan je internet lifestyle

Dat het nu wel kan heeft een aantal gevolgen. Zo kiezen steeds meer mensen om hun werk mee te nemen in een rugzak. Regelmatig komen er daarom mensen naar me toe en vertellen ze me dat ze ook een “internet lifestyle” of een nomadisch bestaan willen. Ik juich dit van harte toe. Hoe meer mensen digital nomads worden hoe meer leuke initiatieven ontstaan.

Een cruise met Digital Nomads

Zo zal ik in november samen met 150 andere digital nomads vanuit Gran Cananaria op een groot cruiseschip naar Brazilië varen. Er worden workshops georganiseerd en er zal zelfs een conferentie plaatsvinden. Maar dit betekent ook 9 dagen lang geen toegang tot het internet. Dit zal voor velen (mezelf inclusief) afkicken worden.

Digital Detox

De term digital detox is ook iets van deze tijd. Een negatief gevolg van het internet. In België wordt hier de laatste tijd veel aandacht aan besteed. Hele televisieprogramma’s worden hier aan gewijd. De idee dat je continu online moet zijn is natuurlijk niet goed. Dan voelt het als een verslaving en dat is nooit niet goed.

Dilemma’s en keuzes

Maar als je kunt werken op jouw ritme en geld kunt verdienen met datgene wat jij het liefste doet, waarom zou je dat dan niet doen? De mensen die me vertellen dat ze ook locatie-onafhankelijk willen werken, vertel ik dat het een kwestie van prioriteiten is. Je kan niet en financiële zekerheid nastreven én maar 4 uur per dag werken.

[x_prompt type=”left” title=”Verdien geld in 3 stappen” message=”Schrijf je in voor een reeks van gratis e-mails en oefeningen. Ik leg je uit hoe je in 3 stappen geld kunt verdienen met datgene wat je het liefste doet. Wil jij dit ook?” button_text=”Ontvang de 3 stappen!” button_icon=”envelope-o” href=”http://eepurl.com/_mpGz” target=”blank”]

Webinar: 6 dodelijke dilemma’s

Dit is slechts één voorbeeld. Net zoals het wel of niet kiezen van financiële zekerheid ook maar één dilemma is. De mindset is iets krachtigs en kan zowel voor je als tegen je werken. In dit kader organiseert Ilse Van Eetvelde een gratis webinar. Tijdens de webinar wordt er aandacht besteed aan de “6 Dodelijke Dilemma’s als je internet wil inzetten voor je bedrijf en praktijk”.

Start je online business

Ik kan je deze webinar aanbevelen als je twijfelt om ook een online business uit te bouwen. Het gaat je namelijk inzicht geven of je uit het juiste hout bent gesneden. Of in andere woorden of je het juiste profiel hebt. Als blijkt dat dit het geval is, dan kun je meteen starten met de eerste stappen.

Ilse Van Eetvelde als online coach

Je kan dit uiteraard perfect op jezelf doen. Maar waarschijnlijk heb je tal van twijfels. Je kan je dan ook laten begeleiden door Ilse. De dilemma’s worden namelijk verder uitgediept in haar online bewezen training. Zo zal Ilse jouw handvaten geven en jou coachen naar jouw online succes en kun je door online te werken meer verdienen.

Dus wil je net als ik voortaan je boterham online verdienen, maar bots je op een aantal dilemma’s, dan raad ik je aan om het gratis webinar van Ilse te volgen. Het eerste webinar vindt plaats op 28 oktober. Kun je er dan niet bij zijn? Geen probleem, hetzelfde webinar wordt herhaald op 1 december.

Schrijf je nu in voor het gratis webinar!

[x_prompt type=”left” title=”Een betere freelancer worden?” message=” Ontvang elke week praktische tips over hoe jij een betere freelancer wordt. Deze tips krijg je automatisch en als eerste in je inbox.” button_text=”Word een betere freelancer!” button_icon=”toggle-on” href=” http://eepurl.com/_mpGz” target=”blank”]

 

[x_author title=”Over Lodi Planting”]

[x_recent_posts type=”post” count=”3″ orientation=”horizontal”]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.